ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ-ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

russia2

1)ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ , ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

2)ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ-ΘΕΣΕΙΣ-ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΙ 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ-ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ-ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑ.

3)Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ. ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ  ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΚΑ. ΩΣ ΕΔΩ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ  ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΗ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ.

4)ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ(ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ), Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ DECEPTION ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΕΣΑΕΙ.

5)ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ 4-6 ΣΕΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ-ΡΩΣΙΚΗ-ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.

6)ΠΕΡΑΝ ΕΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΣΟΒΙΕΤΟΛΟΓΙΑ-ΡΩΣΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ-ΚΙΝΑ ΚΑ) ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. Η ΡΩΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Η ΜΟΣΧΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ  ΑΚΡΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ. ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

7)ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΜΥΝΤΙΚΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑ. ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ.

8)ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΟΧΙ Η DISINFORMATION ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ . ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ-ΣΥΜΠΟΣΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑ.

9)ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

10)ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΙ.

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΘΑΝΑΣΗΣ